B
BCG Tongeren

Trainingscentrum: een thuis voor de honden in opleiding

Afwerkingsfase trainingscentrum

Het trainingscentrum is het hart van onze organisatie. Hier verblijven de honden in opleiding tijdens de trainingsfase. Het nieuwe trainingscentrum is bijna klaar, maar we hebben nog fondsen nodig om de laatste details af te werken. 

Wat moet er nog afgewerkt worden? 

 • Binnenhekwerk en deuren 
  • € 750 x 11 stuks = € 8.250,00
 • Inrichting dierenartskabinet 
  • € 7.550  
 • Werkbladen wasmachine en droogkasten
  • € 1.200

Kwaliteit en Duurzaamheid Voorop

Bij de afwerking van ons trainingscentrum staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. We kiezen bewust voor hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen in alle ruimtes. Zo investeren we in kwalitatief hekwerk dat bestand is tegen intensief gebruik en de tand des tijds. Door te kiezen voor duurzame oplossingen, besparen we op lange termijn op onderhoudskosten en dragen we bij aan een gezondere leefomgeving voor onze honden.

Voordelen van Kwalitatieve Materialen

 • Langere levensduur, waardoor minder vaak vervangen hoeft te worden
 • Minder onderhoud nodig, wat tijd en geld bespaart
 • Verhoogde veiligheid en comfort voor de honden
 • Een professionele en verzorgde uitstraling van het trainingscentrum

 

Uw Steun Maakt het Verschil

Als dierenliefhebber begrijpt u het belang van een goed uitgerust trainingscentrum voor honden. Met uw donatie, hoe groot of klein ook, helpt u ons dit project te voltooien en een positief verschil te maken in het leven van vele honden. Samen kunnen we zorgen voor een veilige, hygiënische en comfortabele omgeving waarin honden kunnen trainen en groeien.

Doe Mee en Doneer Nu! 

Help ons de laatste stap te zetten in de realisatie van ons trainingscentrum. Elke euro brengt ons dichter bij ons doel. U kunt eenvoudig en veilig online doneren via onze website of door een bedrag over te maken naar BE49 0681 0550 1671. Voor meer informatie over het project of andere manieren om te steunen, neem gerust contact met ons op.

 

03/06/2024
15:18

Anoniem

Bekijk alle

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden is een nationale organisatie die de mobiliteit van mensen met een visuele beperking vergroot door blindengeleidehonden op te leiden. Zo kunnen personen met een visuele beperking zich in onze ‘ziende’ maatschappij weer op een veilige, meer ontspannen en efficiëntere manier verplaatsen en een actieve rol spelen, zoals bijvoorbeeld zelfstandig winkelen, werken en deelnemen aan socioculturele activiteiten.