Een teamdag van Carglass bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden!

22-12-2022 | 10:09

De sales- en marketingafdeling van Carglass organiseerde hun jaarlijkse teamdag bij BCG 3.0. Eerst hielden ze een interne vergadering, waarna ze een lezing volgden van geleidehondgebruiker en voorzitter van het bestuursorgaan, Geert Decresson.

Na een broodjeslunch, staken ze de handen uit de mouwen. In verschillende groepjes gingen de medewerkers dopjes sorteren, verven, materiaal demonteren en vervolgens ook opbergen in de grote containers buiten. Er werd hard gewerkt en gezweet, maar ook veel gelachen. Het team van 32 mensen kon op enkele uren ontzettend veel werk verzetten. Kostbaar werk voor het Belgisch Centrum voor Geleidehonden waar we heel dankbaar voor zijn.

Na afloop plaatste iedereen zijn voetjes onder tafel voor een warme maaltijd, waarna Carglass hun team nog bedankte met een mooi kerstcadeau. Een prachtige, goed gevulde dag die de aftrap gaf voor de feestdagen.

Wil jij samen met je bedrijf ook vrijwilligerswerk komen doen bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden 3.0 en ons helpen met de verbouwingswerken? In onderling overleg stellen we een mooie dag samen op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op via 012/23 43 19 of mail ons via bcg@geleidehond.be.