Ruwbouwwerken zijn gestart!

23-03-2023 | 15:41

Het is druk op BCG 3.0. De ruwbouwwerken zijn dan ook van start gegaan. En dat betekent veel volk en veel lawaai, een echte bouwwerf dus. De eerste stap is het uitbreken van de bestaande ramen. Waar de kennels komen, zowel in het breedingcentrum als in het trainingscentrum komen nieuwe ramen en deuren waardoor de honden makkelijk naar buiten kunnen.

In de cliëntenruimte, waar de geleidehondgebruikers tijdens hun class zullen verblijven, zijn de ramen uitgebroken ter vervanging. Ook in de conciërgewoning zijn grote gaten zichtbaar in de buitenmuren.

Terwijl werkmannen hard werken, vergadert de architect samen met onze algemeen directeur Arthur met de gekozen aannemers.  Aangezien het een groot gebouw is, gaat het om een zeer gedetailleerde planning die we nauwgezet moeten volgen. Denk aan veel grote papieren plannen, materiaaldetails en meet- en rekenwerk.

Ook nu kunnen we weer rekenen op de trouwe steun van ons vrijwilligersteam dat na de voorbereiding weer ontzettend meehelpt. Al het materiaal dat met hulp van de aannemers werden uitgebroken, sorteren zij zorgvuldig in de verschillende containers.

Aan iedereen die de afgelopen maand een gift deed, een heel grote merci om samen met ons dit project te verwezenlijken.

 

Veel verbouwingsgroetjes

Team BCG 3.0