Hekwerk rond BCG 3.0 wordt geplaatst

19-05-2023 | 10:18

Beste vrienden van het BCG, 
Beste sympathisant,

Inmiddels maken de verbouwingswerken goede vaart en zijn we bezig met het afzetten van het domein rond BCG 3.0. Hiervoor hebben onze aannemers een ijzeren hekwerk geplaatst. Zo zijn we er in de toekomst zeker van dat we veilig onze honden kunnen huisvesten en is de site mooi afgewerkt.

Ook met de kennels van het breedingcentrum schiet het goed op. Zoals je op de foto's kan zien worden de aparte kennels nu opgebouwd. In elk van deze kennels zal later een moederhond kunnen komen bevallen en zal ze er 8 weken lang samen met haar nestje verblijven. De pups worden dan in een hygiënische en veilige omgeving groot en maken zo de beste start voor hun toekomstige carrière als geleidehond. Ook buiten worden momenteel de eerste omheiningen van elk stukje kennel gezet zodat de nestjes als ze oud genoeg zijn ook kunnen genieten van een nieuwe omgeving.

Momenteel verloopt alles nog vlot en kunnen we hopelijk zonder veel tegenslag blijven voortwerken aan de verbouwingen. Als alles goed blijft gaan, is het plan om tegen de zomer BCG 3.0 winddicht te hebben zeker haalbaar. We blijven duimen voor een vlotte verbouwing. 

Tot binnenkort voor de volgende verbouwingsupdate!