Gezocht! Een nieuwe naam voor cafetaria '2de Zit'.

24-08-2023 | 12:55

Onze toekomstige locatie, ondertussen bekend als BCG 3.0, was vroeger een schoolgebouw. Zoals in vele scholen was het gebouw voorzien van een cafetaria en een lunchruimte voor alle studenten. De lunchruimte is veel te groot voor ons team, maar de cafetaria in de grote polyvalente ruimte zal in de toekomst gebruikt worden voor de activiteiten zoals het eetfestijn, onze BCG-quiz of de Partnerwalk-wandelingen, die we zelf organiseren. Ook bij bezoeken en lezingen is zo'n cafetaria bijzonder handig en bruikbaar. Op dit moment draagt de cafetaria de naam '2de Zit', hetgeen een zeer toepasselijke naam was in een schoolgebouw, maar nu wij het gebouw in gebruik zullen nemen als opleidingscentrum voor blindengeleidehonden, is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe naam voor onze cafetaria. 

Hiervoor kunnen we wel wat hulp gebruiken en daarom roepen we iedereen op om met ons mee te denken en suggesties in te sturen voor de nieuwe naam. De enige voorwaarde is dat de naam moet aansluiten bij onze werking.  

Wij kijken reikhalzend uit naar alle creatieve ideeën, zodat we onze cafetaria een naam kunnen geven waar we trots op kunnen zijn!

Voorstellen mogen nog tot eind september 2023 ingestuurd worden door op onze sociale media te reageren of door een mailtje te sturen naar bcg@geleidehond.be.