Er komt leven in de brouwerij!

07-09-2023 | 14:11

Beste lezer
Beste sympathisant

Het gaat vooruit in BCG 3.0! De toekomstige dopjesloods is ondertussen afgewerkt en binnenkort zullen we dan ook onze plannen om het eerste deel te verhuizen in gang kunnen zetten.

Wie goed heeft opgelet tijdens Open Bedrijvendag vorig jaar, weet dat we onze nieuwe dopjesloods in de vroegere werkplaatsen van de Syntra-site hebben ondergebracht. De sorteerhal heeft een eigen ingang en aparte toegangspoort gekregen. Ook de inrit werd heraangelegd om te zorgen dat de loods makkelijk bereikbaar is voor de vrachtwagens van RaffPlastics als ze dopjes komen halen om er plastic granulaten van te maken. En je ziet het: er liggen al heel wat zakken dopjes klaar voor onze sorteerders! 

Zoals we al in vorige blogberichten vertelden, hebben we ook al enkele huurders bij BCG 3.0. MindRepublic, een organisatie die werkt rond mentale gezondheid, neemt op dit moment hun intrek in het pand en hun eerste activiteit is midden september voorzien.

Hun 'Experience Room', een innovatieve ervaringsruimte waar ze gebruik maken van virtual reality, bevindt zich naast de dopjesloods. Meer info over hun werking vind je op www.mindrepublic.be.

We zijn erg blij dat onze eigen verhuis begint te naderen en houden jullie graag op de hoogte via onze nieuwsbrief, sociale media en uiteraard deze blog!