Helpende handen in BCG 3.0

09-11-2023 | 13:30

Beste lezer
Beste sympathisant

Er wordt hard gewerkt in BCG 3.0 en we hebben het geluk dat we worden geholpen door heel wat mensen. Naast de professionele teams die de hele week aanwezig zijn op de site, hebben we ook een vrijwilligersteam dat iedere donderdag de handen uit de mouwen steekt. Het team is ook groter geworden doorheen de maanden en bestaat nu uit Bertie, Danny R., Danny V., Joep, Paul, Rik en Ronny. Bedankt om ons te helpen!

Op 20 oktober kwam farmaceutisch bedrijf Sanofi met maar liefst 60 medewerkers bij ons langs om een dag lang vrijwilligerswerk te doen. Er werden muren geverfd, hagen gesnoeid, dopjes gesorteerd, ramen gewassen en nog veel meer. Er werd heel wat werk verzet en daarom bedanken wij Sanofi voor dit mooie initiatief.

 

Niet alleen Sanofi kwam met hun bedrijf helpen. Ook het team van energietechniekbedrijf Bart Meers is een dag lang komen meehelpen. Zij hebben zich op het sanitair werk gestort en hebben bijvoorbeeld het aansluiten van de toiletten voor hun rekening genomen. Dankjewel aan alle medewerkers!

Zoals je kan lezen: er is veel werk te doen, maar er zijn ook veel mensen die ons bijstaan. Wil je zelf graag de handen uit de mouwen komen steken? Stuur ons dan een mailtje via bcg@geleidehond.be of bel ons op 012 23 43 19. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.