Hoog bezoek op BCG 3.0

24-11-2023 | 14:59

Beste lezer
Beste sympathisant

Deze week is het Dopjesweek, de week in het jaar waar we onze dopjesactie even extra in de verf zetten. Zo organiseren wij bijvoorbeeld Open Sorteerdagen en is er iedere dag wel wat leuks te zien op onze sociale media.

Naast de Dopjesweek, was er nog een speciale gelegenheid deze week. Op uitnodiging van UNIZO Tongeren bracht Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Laurent een bezoek ons centrum. Tijdens dit bezoek kon de Prins de voortgang van de renovatie met eigen ogen zien. Prins Laurent was onder de indruk van het verhaal van Gisèle, een van onze geleidehondgebruikers, die tijdens zijn bezoek aanwezig was. Ze vertelde over hoe haar geleidehond Youna een verschil maakt in haar dagdagelijkse leven.

We kregen ook de gelegenheid om Prins Laurent in het gebouw rond te leiden, waar hij al een eerste kijkje kon nemen bij de verbouwingswerken. Met het vele werk wat er al geleverd is, kon hij een goed beeld krijgen van wat BCG 3.0 binnenkort zal zijn.

We bedanken Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Laurent voor zijn tijd en interesse in onze organisatie en bedanken graag ook Unizo, waardoor dit bezoek mogelijk werd.