Laat ons klinken!

21-12-2023 | 14:09

Beste lezer
Beste sympathisant

Het einde van 2023 is in zicht en dat betekent dat we jullie nog meenemen in een laatste blogbericht van dit jaar. We kijken graag samen terug op een zeer bewogen, maar ook leuk jaar waarin we van een oud schoolgebouw een echt centrum voor geleidehonden hebben gemaakt.

Zoals jullie weten is de laatste fase van de verbouwingswerken ingezet en zijn we in een laatste sprint naar de eindmeet aan het werken. Er is al heel veel werk verzet en we willen dit bericht dan ook gebruiken om alle helpende handen te bedanken. Zonder de hulp van onze professionele teams hadden wij deze aanzienlijke klus nooit zo snel kunnen verwezenlijken. We hebben hulp mogen ontvangen van meerdere organisaties, die zich afgelopen jaar op verschillende manieren hebben ingezet voor ons doel. Tot slot zijn er ook nog de vrijwilligers zonder wie onze organisatie niet zou zijn wat ze vandaag de dag is. Daarom aan hen allemaal een welgemeend dankjewel!

Wil jij ons nog een laatste duwtje in de rug geven tot de finish? Dat kan door een gift te doen via de doneerknop op deze pagina of door een overschrijving te doen naar het rekeningnummer BE49 0681 0550 1671.

Voor alle giften van € 40,00 of meer, kom je in België in aanmerking voor een fiscaal attest. Daardoor is 45% van jouw gift aftrekbaar. Dit betekent dat een gift van 100 euro eigenlijk maar 55 euro kost. Mooi meegenomen toch?

We wensen jullie via dit bericht warme feesten en een mooi 2024 vanwege het hele BCG-team en de Raad van Bestuur. Tot in 2024!