Nieuwjaarsreceptie op BCG 3.0

18-01-2024 | 11:25

Beste lezer
Beste sympathisant

Afgelopen weekend hebben we samen met maar liefst 250 geleidehondgebruikers en vrijwilligers het glas gehoffen op het nieuwe jaar tijdens onze nieuwjaarsreceptie, die uiteraard doorging in BCG 3.0. 

Wanneer iedereen een glaasje bubbels of fris in handen had, opende directeur Arthur Vandebosch de receptie met een toespraak. Hierin bedankte hij iedereen die op een of andere manier afgelopen jaar het BCG heeft geholpen en blikte hij ook al even vooruit naar wat er komend jaar op de kalender staat. 

We mochten van de vrijwilligers van ‘Ternat dopt mee…met het BCG’ een prachtige cheque in ontvangst nemen na al hun harde werk van 2023. Na nog een dankwoord van voorzitter Geert Decresson, kon de namiddag van start gaan.

Alle aanwezigen mochten aanschuiven voor een lekker stukje taart of cake en koffie of een ander drankje. Daarna nodigde Arthur iedereen ook uit om te gaan kijken naar hoe het inmiddels met de verbouwingen staat. Alle deuren stonden open zodat elke ruimte bekeken kon worden. 

We blikken met veel plezier terug op deze gezellige namiddag en willen nogmaals iedereen die ons afgelopen jaar heeft geholpen bedanken.