Week van de Vrijwilliger

07-03-2024 | 14:16

Beste lezer
Beste sympathisant

Deze week is het de Week van de Vrijwilliger. Van zaterdag 2 tot en met zondag 10 maart zetten wij daarom onze onmisbare vrijwilligers in de schijnwerpers. Dankzij deze mensen kan het BCG geleidehonden blijven afleiden en daarvoor zijn we hen dan ook enorm dankbaar.

Ook kiezen we elk jaar een groepje vrijwilligers uit om eens extra in de bloemetjes te zetten. Dit jaar zijn het onze handige klussers. Bij de aankoop van het oude Syntra-gebouw in 2022 beseften we dat een aanzienlijke renovatie nodig zou zijn om het om te vormen tot een volwaardig centrum voor geleidehonden. Gelukkig kunnen we, naast onze professionele teams, rekenen op de hulp van extra paar handen.

Wat begon met een groepje van 4 vrijwilligers is nu een gezellig team van 9 klussers geworden die tijdens het harde werk ook veel plezier weten te maken. Dank jullie wel Berthy, Danny R., Danny V., Joep, Maurice, Paul, Rik, Ronny en William voor alle hulp die we afgelopen jaar van jullie kregen.

We willen alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun enthousiasme en inzet voor het BCG. Of je nu dopjessorteerder, dopjeschauffeur, pleeggezin, lezinggever, nachtwachter, inzamelpunt, standhouder of evenementmedewerker bent: duizend maal bedankt!

Zelf geïnteresseerd om de handen uit de mouwen te komen steken? 

Zowel voor de verbouwingen als voor alle andere taken kunnen wij altijd extra hulp gebruiken. Op onze website www.geleidehond.be vind je alles terug over vrijwilliger worden bij het BCG en kan je je inschrijven via het formulier onderaan de pagina.

Voor organisaties die zoeken naar een originele teambuilding waarmee ze hun sociaal engagement in de verf zetten, denken wij ook graag mee aan een leuk event op maat. Bedrijven zoals Carglass, Sanofi en Bart Meers kunnen al getuigen van een mooie teamdag. Neem voor meer info contact met ons op via bcg@geleidehond.be of 012 23 43 19.