Op het programma

04-04-2024 | 14:03

Beste lezer
Beste sympathisant

Deze week blikken we alvast vooruit naar wat er nog allemaal op het programma staat bij BCG 3.0. In de eerstkomende tijd worden er heel wat kasten in elkaar gezet in het breedingcentrum en de socialisatieruimte. We hebben namelijk heel wat speelgoed en ander puppymateriaal dat altijd netjes en veilig moet worden weggeborgen. Daarnaast worden de keukens van het breedingcentrum en de logies verder afgewerkt. Het dierenartskabinet heeft ook vorm gekregen, daar zijn de kasten al geïnstalleerd. Op deze foto zie je alvast het resultaat:

Momenteel wordt de buitenkant van het gebouw beveiligd door externe beveiligingscamera's verspreid over de site. Tijdens de volgende fases van de verbouwing zullen we camerabeveiliging integreren aan het gebouw zelf en zullen we ook binnen camera's plaatsen. In de kennels zal er camerabewaking zijn zodat we een constant zicht hebben op de pups en honden in training.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat iedereen die bij het BCG binnenkomt, zomaar tot bij alle afdelingen kan komen. Daarom zullen we de verschillende delen van het gebouw afscheiden van elkaar door deuren met toegangscontrole te installeren. Aan de hand van een badge hebben de medewerkers van het BCG dan toegang tot de verschillende onderdelen van het gebouw.

Wil je zelf ook mee bijdragen aan een van de komende projecten? Dat kan via de doneerknop op deze pagina of door contact op te nemen via bcg@geleidehond.be of 012 23 43 19.