Verbouwingen gaan voort, BCG 2.0 staat te koop!

30-05-2024 | 11:54

Beste lezer
Beste sympathisant

Het is een spannende tijd voor BCG 3.0! We zijn druk bezig met de afwerking van de beveiliging, waarbij camera's en toegangspoorten met badge worden geplaatst. Zo zorgen we ervoor dat enkel medewerkers en vrijwilligers van het BCG op onze afdelingen kunnen binnenkomen.

In de cliëntenverblijven zien we veel vooruitgang. De vinyl vloeren zijn al gelegd en binnenkort worden de plinten geplaatst. Daarna kunnen we beginnen met het plaatsen van het meubilair. Dit hebben we mogen ontvangen van verschillende sympathisanten en uit legaten, waar we heel erg dankbaar om zijn. Ook de vloer in de gang van de logies is al klaar.

Bij het trainingscentrum werden warmtepompen geïnstalleerd waardoor we de ruimtes het hele jaar door op een aangename temperatuur kunnen houden. In het breedingcentrum werd dan weer binnenglas in de werpkennels geplaatst om een aangename, prikkelarme en hygiënische kennel voor onze moederhondjes te voorzien. Indien er geen vertragingen zijn, wordt het breedingcentrum na de zomervakantie in gebruik genomen. Een spannende stap vooruit dus!

Gelukkig kunnen we rekenen op de inzet van onze toegewijde klussers. Zij rijden zelfs tot in Leuven voor het ophalen van meubilair en zorgen altijd voor een goede sfeer. Bedankt allemaal.

Ook buiten zien we wat vooruitgang. De eerste boom, een prachtige plataan, is al geplant. Dankzij de regenbuien van afgelopen weken doet deze het zeer goed. Daarnaast zijn we ook de bestaande buitenverlichting aan het testen om te zien waar er eventuele reparaties of vervangingen nodig zijn.

We zijn blij te melden dat het huidige trainingscentrum alvast te koop staat! Ben jij op zoek naar een nieuwe locatie voor jouw organisatie? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het er binnen bij het BCG uit ziet? Alle informatie over ons pand vind je hier.