Geniet van de vakantie!

11-07-2024 | 13:17

Beste lezer, beste sympathisant,

Het bouwverlof komt eraan en dat betekent dat onze harde werkers bij BCG 3.0 even kunnen uitblazen. De afgelopen maanden hebben we veel vooruitgang geboekt met de verbouwingswerken en daar mogen we trots op zijn!

Veel onderdelen van ons project zijn stilaan afgerond. Zo zijn alle keukens, kasten en vaste meubels geïnstalleerd, de vloeren afgewerkt en alle binnen- en buitenramen geplaatst. Dat geeft ons een goed gevoel!

Ook op het vlak van duurzaamheid hebben we grote stappen vooruit gezet. Er werden verschillende warmtepompen geïnstalleerd doorheen het gebouw. Twee bij de afdeling die Ligo van ons huurt, twee bij het trainingscentrum en één bij het breedingcentrum. Dit zijn allemaal lucht/water warmtepompen.Eerder tijdens de verbouwingswerken werd er in de conciërgewoning een geothermische warmtepomp geplaatst. Daarnaast is het elektriciteitswerk, op de buitenverlichting na, ook al afgewerkt.

Momenteel ligt de focus vooral op het verven van het breedingcentrum, zodat we daar snel naartoe kunnen verhuizen. Een belangrijke stap vooruit! 

Graag willen we alle vakmensen en vrijwilligers bedanken voor hun enorme inzet. Jullie hebben fantastisch werk geleverd en daar zijn we jullie erg dankbaar voor. Geniet nu allemaal van een welverdiende en deugddoende vakantie!