Het breedingcentrum is bijna klaar voor ingebruikname!

05-09-2024 | 08:53

Goed nieuws, want nog even en dan kunnen we het nieuwe breedingcentrum eindelijk in gebruik nemen. Er werd maandenlang met tientallen vakmannen en vrijwilligers hard gewerkt om tot een mooi resultaat te komen. Nog enkele laatste meubels plaatsen, een grondige kuisbeurt en dan zijn we er klaar voor om het eerstvolgende nestje te ontvangen. We weten ook al wie dit zal zijn: moederhondje Esha mag de spits afbijten en haar pups worden begin oktober verwacht. Spannend!

Om ervoor te zorgen dat het breedingcentrum helemaal in orde is tegen haar komst, zoeken we nog enkele helpende handen die graag mee willen komen poetsen. Het is erg belangrijk dat de volledige afdeling schoon is zodat jonge pups niet met bacteriën van buitenaf in aanraking komen. Op donderdag 12 en dinsdag 17 september komen we daarom samen om het breedingcentrum te doen blinken. Dit is niet alleen een leuke manier om ons te helpen, maar ook kan je als een van de eersten het gloednieuwe breedingcentrum bewonderen. Een unieke kans, aangezien deze afdeling enkel voor onze collega's en vaste vrijwilligers van breeding toegankelijk zal zijn.

Wil jij graag komen meedoen? Vul dan even jouw gegevens in via dit formulier zodat we weten wanneer we je mogen verwachten.

Hopelijk tot dan!