Buitenkijken bij BCG 3.0

21-09-2023 | 13:12

Beste lezer
Beste sympathisant

Vandaag kijken we naar de buitenkant van BCG 3.0, waar ze nu bezig zijn met het aanleggen van de buiteninfrastructuur. Dat is natuurlijk ook een heel belangrijk onderdeel van onze verbouwing omdat we de honden in alle veiligheid willen uitlaten.

Zo wordt er op dit moment bijvoorbeeld de omheining van de buitenkennels en de plasweides geplaatst. We maken gebruik van aparte plasweides omdat onze honden wordt aangeleerd op eenzelfde afgebakend gebied hun behoefte te doen als ze thuis zijn. Daarnaast wordt er ook een talud gecreëerd tussen het gedeelte van de pups en het stuk waar de honden in training verblijven. Op die manier zorgen we dat elke afdeling zijn eigen buitenplaats heeft.

In de logies en conciërgewoning worden momenteel gyproc platen gezet en ventilatie geplaatst. Ook in de kennels van het breedingcentrum zijn ze de ventilatie aan het installeren. Bij die kennels zitten in de eerste 4 weken de pups en moederhond in quarantaine en is het belangrijk dat de lucht van de verschillende kennels niet met elkaar in contact komt.

Ten slotte zijn ze doorheen de volledige te verbouwen ruimtes bezig met het sanitair en de elektriciteit aan te leggen.